Palbo Stål A/S​

Storkøkken inventar og industrikøkken inventar til grossist

Kvalitet, service og grundighed kendetegner alle rustfrit stål-produkter fra Palbo Stål i Odense på Fyn. Det gælder storkøkken inventar og industrikøkken inventar, som vi sælger til kunder i hele landet.

Vi har stor erfaring med storkøkken inventar og industrikøkken inventar, og vi har løst mange store såvel som små opgaver for vores kunder gennem tiden.

Industrikøkken inventar tegnes sammen med kunderne​

Vi producerer alt inden for rustfrit stål til industri- og storkøkkensektoren. Vi er for eksempel underleverandør til storkøkkengrossister. Det betyder, at vi ikke leverer storkøkken inventar og industrikøkken inventar direkte til slutbrugerne.

Palbo Stål a/s blev stiftet af Palle og Bodil Schmidt i 1979. Det er også der af navet Palbo Stål kommer fra, som en sammen trækning af de første 3 ord i Palle og 2 første i Bodil.

Dennis Mørch Jørgensen blev medejer i 2000 og i 2009 overtog han det fulde ejerskab.

I 2013 blev lokalerne i Kottesgade for små og man gik på jagt efter større og mere moderne lokaler. Valget faldt på Sandvadvej i det nordvestlige Odense, hvor der i dag er ansat 40 medarbejdere.

I 2018 blev Kasper Jørgensen medejer af firmaet.

Kundernes tilfredshed er altafgørende for os. Vi lægger stor vægt på at levere storkøkken inventar og industrikøkken inventar til tiden, og det skal altid være i en høj kvalitet.

Vores tegnestue udarbejder og tegner mange specialløsninger. Normalt sker det i samarbejde med grossisten og dennes kunde. Næsten alt kan lade sig gøre inden for rustfrit stål og industrikøkken inventar.

Kontakt os for at høre mere om storkøkken inventar​

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for rustfrit stål og storkøkken inventar, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 66 11 14 92. Du kan også vælge at skrive til os på e-mail info@palbostaal.dk.​

Et hurtigt spørgsmål?

Bare smid en besked her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt