Palbo Stål A/S​

Laserskæring til et bredt udvalg af opgaver

Vi tilbyder specialløsninger

Har du brug for hjælp til laserskæring af emner i rustfrit stål eller aluminium? Så kan vi klare det for dig. Hos Palbo Stål A/S varetager vi et bredt udvalg af opgaver inden for laserskæring, og vi tilbyder også specialløsninger for vores kunder, der har brug for dette.

Vi holder til på Fyn i Odense, og med denne centrale placering i landet kommer vi hurtigt ud til vores kunder, uanset hvor de befinder sig. Står du også skal bruge hjælp til at laserskære emner i enten aluminium eller rustfrit stål, så er du kommet til de helt rette.

Vores laserskærer tilbyder ubemandet drift og effektive løsninger

I vores arbejde med laserskæring benytter vi os af laserskæreren Amada Ventis-3015AJ fiber-laser. Ventis er næste generation af fiberlaser med variabel laserstråle, som sikrer den bedst mulige skæring. Den er desuden udstyret med plade tårne. Dette gør det muligt, ved større serier, at maskinen kan køre helt bemandingsfrit og i døgndrift uden afbrydelser. Dette sikrer en optimal og effektiv drift – og derfor hurtig produktion og levering. Dette hjælper også på at modvirke ridser betydeligt.

Vores laserskærer kan skære i pladeformater op til 3000x1500mm

  • ​Maksimal tykkelse for rustfrit stål er 20 millimeter
  • ​Maksimal tykkelse for aluminium er 16 millimeter
  • Maksimal tykkelse for messing er 10 millimeter

  • Maksimal tykkelse for kobber er 8 millimeter

​Vi tilbyder laserskæring med stort fokus på grundighed, så du får et resultat af høj kvalitet. Dertil yder vi en god service, og du kan derfor trygt overlade din opgave til os og forvente et nemt og effektivt forløb.

Ring for at få et tilbud på laserskæring​

Hvis du har spørgsmål til vores arbejde med laserskæring, eller hvis du vil have et tilbud på din opgave, så hører vi gerne fra dig. Du kan enten ringe til os på telefon 66 11 14 92 eller sende en e-mail til info@palbostaal.dk.

Vi tilbyder også:

Rustfrit stål | Stansning | Pladebearbejdning | Pharma udstyr

Et hurtigt spørgsmål?

Bare smid en besked her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt