Palbo Stål A/S​

Kantbukning​

Hos Palbo Stål i Odense på Fyn tilbyder vi kantbukning i rustfrit stål, aluminium, messing og​ kobber. Vi råder over 3 kantpressere og en svingbukkere, som går fra 50 tons til 220 tons og fra 2000mm til 4100mm.

  • ​Amada HRB-2204L er en kantpresse med en bukkekapacitet på 220tons og kan bukke emner op til 4100mm. Kantpressen er med ekstra høj åbning, hvilket betyder, at man kan bukke kasser med en højde på op til 350mm. Desuden er den udstyret med A-GRIP-A hydraulisk værktøjsopspænding, samt pneumatisk omslagsværktøj. Samtidigt har den også bukkehjælp, som er godt til at hjælpe med at løfte store ellers uhåndterlige plader når de bukkes.
  • Amada HG-1003 er en kantpresse med en bukkekapacitet på 100tons og kan bukke emner op til 3000mm. Den var den første i Danmark med Amadas nye A-GRIP-A hydraulisk værktøjsopspænding. Den er udstyret med BI-S automatisk vinkelmåling, som sikrer, at emnerne bukkes i de rigtige grader første gang.
  • Amada HG-5020 er en kantpresse med en bukkekapacitet på 50tons og kan bukke emner op til 2000mm.​

​Fælles for alle vores kantpresser er, at vi på dem alle har mulighed for at lave bukkeprogrammer offline og simuler i et 3d program, så man kan se, om de buk, man skal have lavet, er mulige. Dette giver også mulighed for at importerer en step-fil og lave bukkeprogram ud fra.

Al Bearbejdning udføres med fokus på kvalitet, service og grundighed.

Hvad kan vi bukke​

Vi kan bukke op til 4100mm og 220 tons.

Ring for at få et tilbud på Laserskæring​

Kontakt os gerne for at drøfte, hvad vi kan tilbyde inden for pladebearbejdning og tyndpladebearbejdning. Du kan ringe til os på telefon 66 11 14 92 for at aftale nærmere og for at få et uforpligtende tilbud. Du kan også sende en e-mail til info@palbostaal.dk.​​

Et hurtigt spørgsmål?

Bare smid en besked her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt